ремонт на покриви,хидроизолация на покриви,отстраняване на покривни течове

Ремонт и изграждане на нови покриви,хидроизолация

Ремонтираме всички видове покриви и покривни конструкции. Било то течащи покриви или повредени, увиснали покриви, тавани, обшивки, комини и вентилационни отвори.

Нашата фирма има повече от 20 годишен опит в Ремонт на покриви

Ние сме сигурни във висококачествените материали, които използваме.

Фирмата извършва всички видове строително – ремонтни дейности Ремонт на покриви Хидроизолация и изгражда нови обекти на територията на България. Качествен покрив

Фирмата ни за ремонт на покриви  е специлизирана в областта на строителството, топлоизолации, хидроизолациите  и ремонта на покриви. Има 20 годишен опит в ремонта на всякакъв вид покривни конструкции. Има реализирани обекти за ремонт на покриви в цялата страна. Високо качество на изпълнението, качествени материали, дългогодишна гаранция и обслужване на нашите клиенти по всяко време.

Ние ремонтираме вашите покриви, , качествено и в срок. С материали както на клиента така и по наш избор. Може да се доверите на нашия професионализъм и опит. Извършваме ремонтни работа на покриви и покривни конструкции, хидроизолации на покриви и вътрешни ремонти, в цялата страна на повикване по всяко време.

Евгени Цветков се е доказал като един от стабилните ръководители на бригади за ремонт на покриви. Има сериозен опит последните години в изграждането на съвсем нови покриви, но работи и по ремонтиране на стари покриви и отстраняване на течове. За себе си твърди, че до момента не е имал недоволен клиент.

Извършва огледи и консултира, както частни клиенти, така и сериозни компании и бизнес клиенти.

Тук можете да разчитате на наистина професионални ремонти на покриви, а цените са конкурентни

Ремонтираме всички видове покриви и покривни конструкции. Било то течащи покриви или повредени, увиснали покриви, тавани, обшивки, комини и вентилационни отвори.
 • Козметичен (луксозен) ремонт – този ремонт изисква специални майсторски умения, както и използването на някои не традиционни материали. Този вид ремонти не са от жизнена необходимост за покрива, но му придават индивидуален характер, който трудно би останал незабелязан.
 • Основен (капитален) ремонт на покриви  – при осъществяването на подобен тип ремонт на покрива се сменя минимум 50% от покривната конструкция. По този начин се премахват солидни недостатъци и
  повреди на покрива, чрез замяна на остарели материали и позволява самият покрива да придобие напълно различни         характеристики.      

  В своята същност, основният ремонт на един покрив може да се раздели на няколко основни етапа:

 • Демонтаж на старата, износена конструкция
 • Ремонт или подмяна на носещите дървени или метални компоненти на покрива.
 • Обработка на носещата конструкция с огнеупорни и антисептични вещества.
 • Подмяна на топлоизолационни и  хидроизолационни компоненти. При необходимост се обръща сериозно внимание и на шумоизолационните характеристики на конструкцията.
 • Подмяна на външното покривно покритие. Материалите от които се изгражда това покритие зависят от технологичните изисквания на съответната покривна конструкция, както и от желанията на клиента
Ремонтираме всички видове покриви и покривни конструкции. Било то течащи покриви или повредени, увиснали покриви, тавани, обшивки, комини и вентилационни отвори.
 • Авариен ремонт на покриви – този ремонт е необходим при екстремни ситуации, които не подлежат на отсрочка. Трябва да се вземе под предвид, че този вид ремонт е от временно естество, което означава, че ще са необходими корекции
Ремонтираме всички видове покриви и покривни конструкции. Било то течащи покриви или повредени, увиснали покриви, тавани, обшивки, комини и вентилационни отвори.
Ние сме добре подбран екип от специалисти,в сферата за ремонт и основното 
 
изграждане на покриви.

За нас всеки клиент и важен, и когато ни бъде възложен проект,

ние го завършваме в срок и без забележки.

Познаваме добре структурата,на всеки положен  материал е за това 

даваме съответна гаранция.

Правим индивидуални проекти на всеки клиент , (в зависимост обема и положените материали)
Ако имате нужда от фирма за ремонт на покриви, трябва да имате предвид няколко неща преди да наемете такава.
 
За щастие има критерии, които отличават добрите фирми за ремонт на покриви сред другите. Просто трябва да ги имате
предвид при избора си.
 
Ремонт на покриви

По обектите, които обслужваме работи високо специализиран екип. Бригадата ни има богат опит в цялостните ремонти 
на покриви
.
За нас най-важното е нашите клиенти да са доволни от извършената работа, да имат желание да ни потърся отново
 и без никакви притеснения да ни препоръчат на други клиенти, които се нуждаят от нашите услуги. 

Ние притежаваме 
необходимата техника, за да можем да изпълним всеки заявен ремонт. 
BGtop
Top.Goarle.com
Tyxo.bg counter
index.php?page=button&bid=1&id=2516
Уебсайт в Alle.bg